Un campió del món de boxa aterra al Principat

Nascut a Armènia i resident a Tolosa, Arsen Goulamirian està tramitant la seva residència a Andorra com a esportista d’alt nivell i té intenció d’implicar-se amb joves del país

Arsen ‘Feroz’ Goulamirian, al centre de la imatge.
Arsen ‘Feroz’ Goulamirian, al centre de la imatge. ARXIU

Si no estan molt ficats en el món de la boxa, el nom d’Arsen Goulamirian potser els dirà poca cosa. Si l’esport dels guants encoixinats i els cops de puny els crida l’atenció, potser han sentit parlar en alguna ocasió del ‘ferotge’ Arsen. O Arsen ‘Feroz’ Goulamirian. En tot cas, és l’actual campió del món de pes creuer -més de noranta quilos- de la WBA i té intenció d’establir-se al Principat com ho han fet altres esportistes d’alt nivell, especialment ciclistes i motoristes.

Goulamirian va néixer a Armènia el 1987 i es va traslladar després de la mort del seu pare a la guerra a França. La duresa viscuda a casa des de petit el va portar, entre altres coses, a la boxa. Viu actualment a Tolosa i, segons diverses fonts consultades, ja tindria molt avançada la paperassa necessària per establir la seva residència al Principat, on informalment ja hauria fet diversos contactes amb alts càrrecs de l’administració per avaluar possibles aliances o implicacions de tota mena.

Arsen ‘Feroz’, que almenys fins ara ha vençut tots els combats que ha fet per KO, hauria mostrat la seva disposició de poder iniciar algun projecte adreçat a la població juvenil. Per socialitzar els joves a través de l’esport. Les fonts consultades han explicat que una vegada hagi acabat tot el procés burocràtic que li permeti establir-se definitivament i legalment al país, es buscaran els canals pertinents per tal que Goulamirian pugui explorar possibles col·laboracions ja sigui amb algun departament de l’administració -via Infància i Joventut d’Afers Socials, per exemple- o directament a través de les entitats o federació dedicada al món de la boxa.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending