El campió, destronat

L’UE Sant Julià supera l’Inter d’Escaldes en la primera semifinal de la Copa Constitució gràcies als gols de Bacari i Rizzo

Bacari ha marcat el primer gol del Sant Julià.
Bacari ha marcat el primer gol del Sant Julià. FAF

El campió vigent de la Copa Constitució, l’Inter d’Escaldes, no podrà renovar el títol. Ho ha impedit el Sant Julià, que l’ha derrotat en la primera semifinal de la competició, disputada aquest vespre a les noves instal·lacions de la Federació de Futbol (FAF) a la Massana. Aquest dijous es coneixerà el rival dels lauredians a la final, que sortirà del duel entre l’FC Santa Coloma i l’Atlètic Escaldes.

Els escaldencs, que defensaven el títol aconseguit la temporada passada, han patit, i molt, el fet d’encaixar un gol molt aviat. Bacari, quan tot just s’havien disputat tres minuts de joc, ha marcat el 0-1. Tota una gerra d’aigua freda per a l’Inter.

Ja al segon temps, els lauredians han ampliat encara més les diferències. Rizzo ha culminat un ràpid contracop després d’un córner mal picat pels escaldencs. A partir d’aquí, l’Inter s’ha bolcat per intentar remuntar.

Al 71’, ha recuperat l’esperança quan Artigas ha establert l’1-2 a la sortida d’un servei de cantonada. Els darrers minuts han estat un setge constant dels escaldencs sobre la porteria del Sant Julià, sense que, però, hagin estat capaços de trobar el gol que hagués forçat el temps extra i, per tant, hagin pogut evitar la seva eliminació.

Per tant, el quadre lauredià és el primer finalista de la Copa Constitució. Ara ja espera rival. El coneixerà aquest dijous i serà el guanyador del duel que disputaran Atlètic Escaldes i FC Santa Coloma.