Campanya de l’FC Andorra per aconseguir més assistència als partits a l’Estadi nacional

El club farà un 50% de descompte en l’abonament de l’any que ve a aquells socis que acudeixin als onze enfrontaments que l’equip de Sarabia jugarà com a local en la segona volta de la Lliga Smartbank

Comentaris

Aficionats de l'FC Andorra.
Aficionats de l'FC Andorra.

L’FC Andorra posa en marxa una campanya per aconseguir incrementar l’assistència d’espectadors a l’Estadi nacional. L’objectiu és fidelitzar la presència dels abonats a les grades del camp tricolor sempre que l’equip que entrena Eder Sarabia jugui com a local. D’aquí que el club faci un 50% de descompte en l’abonament de l’any que ve a aquells socis que acudeixin als onze enfrontaments que resten al conjunt tricolor en aquesta segona volta. Són onze els matxs que queden a casa.

Amb aquesta campanya, des de l'entitat es vol premiar a tots aquells aficionats més lleials i que mai fallen i potenciar també l'assistència de públic a l'Estadi nacional en aquesta segona part de campionat. La promoció començarà ja aquest dissabte amb la visita de l'Oviedo i s'allargarà al llarg de tota la segona volta, que acaba el darrer cap de setmana de maig contra el Villarreal B.

Des del club es recorda que existeix l'opció de cedir l'abonament a familiars i amics en el cas que no es pugui assistir a algun dels partits. La promoció s'aplicarà només a l'abonament de la temporada que ve i no es poden acumular descomptes.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending