Campanya d’abonats de l’FC Andorra a partir de 60 euros amb seients assignats

‘Somia en gran’ és el lema de la iniciativa que persegueix “capitalitzar i consolidar la il·lusió generada els darrers mesos del curs passat”

Jugadors tricolors donen les gràcies als aficionats al final d'un partit de la passada temporada.
Jugadors tricolors donen les gràcies als aficionats al final d'un partit de la passada temporada. FC Andorra

L’FC Andorra inicia aquest dimecres la seva campanya d’abonats per a la històrica temporada del debut a Segona. El club tricolor aposta per mantenir uns preus accessibles i d’aquesta forma buscar el suport més gran possible des de la grada. Es podrà tenir carnet a partir de 60 euros. La gran novetat és que tots els socis tindran un seient assignat.

‘Somia en gran’. És el lema escollit pel club per a la campanya. Qui es vulgui abonar, ja ho podrà fer des d’aquest mateix dimecres. L’objectiu de la campanya és “capitalitzar i consolidar la il·lusió generada els darrers mesos del curs passat entre la gent del país”.

FZOj11AXEAgzW9T

Per fer-ho, es busca que el màxim nombre de persones puguin “gaudir d’aquesta aventura”. Així, s’ha apostat per preus populars. A l’espera de conèixer la graella en concret, qui vulgui podrà treure abonament a partir dels 60 euros.

WhatsApp Image 2022 08 02 at 9.09.46 PM

Una de les novetats d’enguany és que cada carnet -tornen els de format físic després de la pandèmia- tingui associat un seient dels més de 3.000 disponibles a l’Estadi Nacional. A banda, s’ha preparat un pack de benvinguda per poder animar els jugadors ben equipat. Des del club es recorda que, a més de disputar per primer cop una categoria professional, aquesta temporada se celebra els 80 anys de vida. “Ho volem celebrar amb una gran campanya”, s’afirma.

Comentaris

Trending