Bones sensacions en la tornada de Verdú malgrat que no ha pogut completar la prova

D’altra banda, Cornella ha estat 5è, Gabriel 6è i Ty Acosta 11è a l’última cursa d’eslàlom corresponent als Nacionals Júnior d’Alemanya

Joan Verdú competint a una prova anterior.
Joan Verdú competint a una prova anterior. FAE

Joan Verdú ha tornat a la competició i, segons la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), ho ha fet “amb un gran estat de forma que confirma els resultats inicials de temporada”. Tot i que no ha finalitzat el gegant FIS de Veysonnaz, avui estava en temps de podi en ser quart a la primera mànega i mantenir el millor temps en la segona abans de sortir-se’n. Finalment, l’esquiador no ha pogut completar la cursa.

En la primera mànega ja havia deixat clares les seves intencions i ha quedat palès amb la quarta plaça parcial, que marcava amb un crono d’1:14:16, a 1,02 segons del millor registre, que en aquesta primera mànega era per al suís Livio Simonet, el guanyador de la cursa. Demà, Joan Verdú havia de tornar a competir al gegant de la mateixa estació, però la cursa ha estat cancel·lada.

D’altra banda, l’equip masculí de tècnica, amb Xavi Cornella, Bartumeu Gabriel i Ty Acosta, han disputat avui l’última cursa d’eslàlom corresponent als Nacionals Júnior d’Alemanya. Cornella ha estat 5è, Gabriel 6è i Ty Acosta 11è. La cursa l’ha guanyada l’alemany Dominik Zerhoch amb 1:23:39. La pròxima prova dels atletes serà el cap de setmana, a San Giovanni di Fassa, i consistirà en gegant i un eslàlom.

Per últim, Matías Vargas ha competit avui en l’últim descens de la Copa d’Europa de Santa Caterina (Itàlia). L’andorrà ha finalitzat el 60è amb un temps d’1:07:35, a 3,53 segons del guanyador de la cursa, que ha estat l’austríac Clemens Nocker. La pròxima cita de Matías Vargas serà els dies 21 i 22 de desembre, al supergegant de la Copa d’Europa d’Altenmarkt.

Etiquetes

Comentaris

Trending