Bona actuació de la FAM a la Vertical Race de Panticosa

Lea Ancion i Marc Casanovas han aconseguit pujar al podi en les seves respectives categories, mentre que a la Individual Race celebrada a França, Max Palmitjavila i Oriol Olm també han obtingut bons resultats

La delegació andorrana a Panticosa.
La delegació andorrana a Panticosa. FAM

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) està aconseguint molts bons resultats aquest cap de setmana a les diferents competicions on hi està present. D’una banda, pel que fa a la Vertical Race de Panticosa, Lea Ancion i Marc Casanovas han aconseguit pujar al podi en les seves respectives categories. També han obtingut bons resultats Max Palmitjavila i Oriol Olm, però, en aquesta ocasió, a la Individual Race celebrada a França.

Pel que fa a la prova del campionat espanyol, ha destacat Ancion, que ha acabat segona a la categoria sub20 femenina. La corredora de la FAM ha aconseguit acabar la cursa amb un temps de 19.56.0, a 29.4 de l’espanyola Maria Ordóñez, que ha aconseguit l’or. Per la seva banda, Casanovas ha finalitzat tercer en la categoria sub20 masculina, amb un temps de 32.42.09.

A la Vertical Race de Panticosa també han acudit Adrià Bartumeu i Miquel Naudi. El primer ha finalitzat setè en categoria sènior, amb un crono de 30.22.06, i Naudi ha aconseguit una dotzena posició en categoria sub18 masculina, amb un temps de 19.20.01. Així mateix, també s’ha comptat amb la participació dels corredors No Limits, Adrià Isal i Xavi Celades, a la categoria sub18masculina. Isal ha acabat sisè amb un temps 18.28.07, i dues posicions més avall, a la vuitena, ha finalitzat Celades, amb un crono de 18,37.02.

D’altra banda, als Campionats de França d’Esprint han participat Max Palmitjavila i Oriol Olm, que han obtingut bons resultats. Aquest dissabte, a la Individual Race, Palmitjavila ha aconseguit la segona victòria consecutiva, mentre que Olm ha finalitzat tercer.