Biel Martínez i Lola Vega, campions en el retorn del karate de competició

Catorze joves han participat en el Trofeu de Nadal 2020 celebrat per la Federació, el primer torneig des de l’esclat de la pandèmia

Els participants en el Trofeu de Nadal.
Els participants en el Trofeu de Nadal. FAK

El karate andorrà ha tornat aquest diumenge a la competició, amb la celebració del Trofeu de Nadal 2020. Les instal·lacions del Prat Gran d’Escaldes han acollit aquest torneig de base, que s’ha limitat, per culpa de les restriccions per la pandèmia, a la categoria juvenil, entre 12 i 13 anys.  Biel Martínez, del Kyokushin-Do, i Lola Vega, del Club Xavier Herver, han estat els respectius guanyadors.

El trofeu s’ha centrat únicament en la modalitat de kata. Ha comptat amb la participació de catorze karatekes, set nois i set noies. Des de la Federació es posa en relleu que és una xifra similar a la d’altres competicions. En total, hi estaven representats cinc clubs del país.

L'anunci del torneig compartit a les xarxes.

Relacionat

El karate torna a escena amb el torneig de Nadal

En categoria masculina, el guanyador ha estat Biel Martínez. Kevin Mellado, del Fudo-Shin, ha estat segon i en tercera posició han quedat Ian Marcos i Joan Ruiz.

En categoria femenina, Lola Vega ha aconseguit la victòria. La plata ha estat per Valeria Ambor i les dues terceres posicions per Paula i Laura González, totes dues del Fudo – Shin.

Etiquetes

Comentaris

Trending