Bartumeu Gabriel, bronze al gegant dels campionats d’Espanya

L’andorrà ha quedat a 84 centèsimes del guanyador, mentre que Àlex Ruiz ha estat sisè i Xavier Cornellà, onzè

Bartumeu Gabriel, durant la prova.
Bartumeu Gabriel, durant la prova. FAE

Bartumeu Gabriel s’ha penjat el bronze en la prova de gegant dels campionats d’Espanya, que s’estan celebrant a l’estació catalana d’Espot. Àlex Ruiz ha estat sisè, mentre que menys sort ha tingut, en categoria femenina, Íria Medina. Una caiguda en la segona màniga l’ha deixat sense opcions en una prova que havia començat de forma prometedora.

La competició a Espot ha comptat amb una nodrida representació de la Federació Andorrana d’Esquí. I, dins d’ella, un Gabriel que ha completat un bon paper. Ha acabat en tercera posició amb un temps d’1’57’’07, a 84 centèsimes del guanyador, que ha estat l’espanyol Gonzalo Voiu. En segona plaça ha acabat Aingeru Garay.

Al Top 10 de la prova també s’ha colat Àlex Rius. Ha estat sisè, amb 1’58’’05, mentre que Xavie Cornella ha quedat onzè, amb una marca d’1’58’’76.

En categoria femenina, hi competia la corredora d’EEBA Íria Medina. En la primera mànega ha acabat tercera i, per tant, hi havia esperances de completar un bon paper. Una caiguda en la segona màniga ha estroncat tot.

Ja a Suïssa, i concretament en l’estació d’Anniviers-Zinal, Matías Vargas ha participat en el descens FIS. Ha estat 45è, amb una marca de 1’12’’79, lluny del guanyador, el suïs Niels Hintermann.

Etiquetes

Comentaris

Trending