Balanç positiu de la nova edició del Trofeu Andros al circuit del Pas

Jean Baptiste Dubourg i Yann Ehrlacher, en categoria Elite Pro, i Cessar Gazeau, en Elite, han estat els grans triomfadors d’aquesta nova edició

Comentaris

Un instant de la competició a la categoria Elite Pro.
Un instant de la competició a la categoria Elite Pro. Fotoesport

El Trofeu Andros ha tornat aquest cap de setmana al circuit del Pas de la Casa. En les proves disputades entre divendres i dissabte, Jean Baptiste Dubourg i Yann Ehrlacher han estat els triomfadors a la categoria Elite Pro mentre que a la Elite qui ha pujat al graó més alt del podi és Cessar Gazeau. Des de l’organització, s’ha fet un bon balanç de com s’ha desenvolupat les dues jornades de competició.

“He rebut la felicitació unànime dels pilots i de l’organització del Trofeu. Per l’estat de la pista durant les dues jornades de competició. El gran esforç dels membres de l’equip de pista del Circuit Andorra, en aquesta ocasió, ha tingut una excel·lent recompensa”, ha destacat el responsable de la instal·lació, Àlex Bercianos.

Divendres, Dubourg va ser el vencedor de la categoria Elite Pro, seguit de Dorian Boccolacci i de Cristophe Ferrier. En Elite, hi va haver fins i tot més igualtat. Cessar Gazeau es va imposar amb només un punt més que Jimmy Clairet. En tercera posició es va situar Gerarld Fontanel.

Dissabte, Ehriacher va ser el millor en Elite Pro, seguit d’Aurélien Panis i de Dorian Boccolacci. En canvi, sí que va poder repetir victòria Gazeau, també per només un punt, seguit de Julien Fabreau i Jimmy Claire.

Bercianos ha fet un bon balanç de la disputa del Trofeu Andros. “No hi ha dubte. Hem demostrat, una vegada més, que tenim la capacitat d’afrontar amb èxit una organització tan complexa i que tant el promotor com els participants del certamen deixin les nostres instal·lacions amb l’actitud positiva de voler tornar, és per a sentir-se satisfet, a pesar que l’esforç sigui màxim”, ha comentat.

Comentaris (2)

Trending