Àxel Esteve, segon classificat a un dels eslàloms de Cerro Castor

En la primera de les proves, emmarcades en la pretemporada que es fa a terres argentines, només ha estat superat per l’espanyol Juan del Campo; pitjor sort ha tingut en la segona -no ha superat la primera màniga, en la qual Xavi Cornellà ha estat 14è

Àxel Esteve i els altres dos ocupants del podi.
Àxel Esteve i els altres dos ocupants del podi. FAE

Bon paper d’Àxel Esteve al primer eslàlom de la South American Cup (SAC) que s’està celebrant a Cerro Castor, a l’Argentina. L’esquiador andorrà ha aconseguit el millor resultat, fins ara, de la seva carrera. Ha estat segon de la prova. Per la seva banda, Xavi Cornella ha estat el millor tricolor en la segona prova, amb una catorzena posició.

El resultat permet Esteve aconseguir 23.42 punts FIS, que li permetran avançar en el rànquing mundial i tenir un millor dorsal en les properes curses. “Ha estat una mica inesperat perquè ha arribat en pretemporada, i simplement era una carrera per agafar una mica de rodatge”, ha admès l’esquiador. D’aquesta forma, espera que “em permeti apropar-me bastant al Top 100 mundial i, segurament, poder fer alguna Copa del Món”.

Esteve ha estat segon, a 0’’89 del guanyador, l’espanyol Juan del Campo. El podi l’ha completat l’italià Tobias Kastlunger.

Menys sort ha tingut Esteve en el segon eslàlom. No ha pogut finalitzar ni la primera màniga, igual que els ha succeït als també andorrans Àlex Rius i Bartumeu Gabriel. Sí que ho ha fet Cornella, amb un 14è lloc, a 4’’03 del guanyador, l’espanyol Quim Salarich.

Etiquetes

Comentaris

Trending