Àxel Esteve disputarà l’eslàlom dels Mundials de Courchevel-Méribel

Es considera que l’esquiador és el que esta en millor forma alhora que es té clar que Àlex Rius és encara jove i té marge per davant

Comentaris

Àxel Esteve en la cursa de la WC de Val d'Isère.
Àxel Esteve en la cursa de la WC de Val d'Isère. Alexis Boichard / Agence Zoom

Àxel Esteve representarà Andorra a la cursa d’eslàlom dels Campionats del Mon de Courchevel-Méribel que estan tenint lloc aquests dies. Així ho han decidit els tècnics de la federació, amb Roger Vidosa al capdavant com a director de la secció d’esquí allí de la FAE.

Esteve formarà part de la cursa d’eslàlom, que està prevista per a l’últim dia dels Mundials, és a dir el diumenge 19 de febrer. El que no se sap encara -es coneixerà durant la setmana vinent- és si haurà de disputar les qualificacions de l’eslàlom, que en qualsevol cas estan programades per al dissabte 18.

Vidosa ha explicat què ha motivat la decisió: “Aquesta última gira de curses FIS, més les dues Copes d’Europa a Jaun, ens han confirmat que Axel Esteve és el candidat en millor forma i més ben preparat per participar en els Campionats del Món. Àlex Rius participarà en les proves de Copa d’Europa de Berchtesgaden que coincideixen en el calendari amb els Mundials. Rius és jove i pensem que aquest calendari s’adapta molt més als seus objectius a curt o mig termini i segurament tindrà en el futur moltes altres ocasions per poder participar en un gran esdeveniment com és uns Mundials”.

Etiquetes

Comentaris

Trending