Àxel Esteve i Carla Mijares, campions d’Andorra d’eslàlom

Han estat els millors representants del país en la prova celebrada al Pas de la Casa, que han dominat l’espanyol Alejandro Puente i la francesa Zoe Douat respectivament

Esteve, al segon calaix del podi de la prova d'eslàlom.
Esteve, al segon calaix del podi de la prova d'eslàlom. FAE

Àxel Esteve i Carla Mijares són els nous campions d’Andorra en la modalitat d’eslàlom, després de la cursa celebrada aquest dimecres al Pas de la Casa. En la prova FIS han estat els millors entre els representants del Principat. Els guanyadors absoluts han estat l’espanyol Alejandro Puente i la francesa Zoe Douat respectivament.

En categoria masculina, Esteve ha culminat la baixa a 0’’34 del vencedor. Puente ha completat el descens en un temps d’1’34’’11. La posició li permet sumar 25.09 punts FIS. Pel que fa als altres andorrans, Àlex Rius ha estat cinquè; Bartumeu Gabriel, sisè; i Xavier Cornella, onzè.

Entre les dones, Douat ha acabat l’eslàlom amb un temps d’1’40’’75. Mijares s’ha quedat a prop del podi absolut, però només ha pogut acabar quarta per culpa d’una errada a la segona màniga. Ha acabat a 1’’74 de la vencedora. Per la seva banda, Jordina Caminal ha estat tretzena. Les altres tres andorranes -Íria Medina, Jèssica Núñez i Clàudia Garcia- no ha pogut acabar la prova.  

Etiquetes

Comentaris

Trending