Autocrítica tricolor malgrat la victòria: cal millorar en la finalització de jugades

Tant el tècnic, Eder Sarabia, com els jugadors remarquen que si s’hagués està més fi a l’hora de culminar les accions, s’hauria aconseguit davant el San Fernando un resultat molt més ampli

Un instant del duel entre l'Andorra i el San Fernando.
Un instant del duel entre l'Andorra i el San Fernando. FC ANDORRA

El triomf davant el San Fernando ha permès l’Andorra recuperar confiança en la seva forma de fer. Jugadors i cos tècnic, però, no han volgut caure en l’autocomplaença. Per això, han volgut fixar-se en detalls que encara han de millorar. Entre ells, afinar la finalització de les jugades, un punt que, al seu entendre, va evitar un marcador més ampli.

“És un partit per haver guanyat amb una diferència més gran de gols”, ha destacat l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, que lamenta que “després d’una bona primera part, a la segona ens hem equivocat una mica després de superar la primera pressió perquè volíem finalitzar massa aviat”. Per això, el basc no ha dubtat a assegurar que “hi ha partits que no hem guanyat amb els quals he acabat més content”.

Tot i això, Sarabia sí que ha volgut posar en relleu altres aspectes positius. Entre ells, la solidesa al darrere. “Nico (Ratti) no ha hagut d’intervenir gairebé en cap ocasió i nosaltres sí que hem tingut oportunitats claríssimes”, ha apuntat. Per tant, “estic content perquè, quan toca defensar amb rigor, ho sabem fer”.

Des de la plantilla, Marc Aguado explicava que al vestidor hi havia “molta felicitat”. I és que, malgrat que “el resultat potser és curt”, en canvi sí que “se’ns ha donat la recompensa que fa temps que buscàvem”.

Sobre el fet de no haver sabut acabar moltes accions, el migcampista ha advertit que “en aquesta categoria és una faceta important”. Així, ha revelat que “al llarg de la setmana hem treballat molts exercicis de rematada i estic segur que aniran entrant més segons avanci la temporada”.

related:articles:1

Riverola celebra aixecant el puny el gol que ha acabat sent el de la victòria.

Relacionat

El millor regal d’aniversari

Comentaris

Trending