Els atletes sub-20 es queden sense anar al Campionat del Món que s’ha de celebrar a Kenya

La junta directiva de la Federació d’atletisme renuncia a participar a la competició després d’analitzar la situació sanitària del país organitzador i les complicacions del viatge

La competició s'hauria d'haver celebrat l'estiu passat.
La competició s'hauria d'haver celebrat l'estiu passat.

Els atletes sub-20 andorrans no acudiran enguany al Campionat del Món. La competició està prvist que se celebri entre el 17 i el 22 d’agost a Kenya i la junta directiva de la Federació Andorra d’Atletisme (FAA) ha declinat que cap representant del país acudeixi a la cita. El motiu? Oficialment la crisi sanitària i les dificultats logístiques del viatge al país africà.

Segons que ha comunicat la FAA, seguint les recomanacions del seleccionador i gerent de l’ens, Marcos Sanza, s’ha decidit no participar “analitzant la situació sanitària del país organitzador i les complicacions del viatge a Kenya”. Considerant que la decisió de no prendre part a la competició “és la més encertada”, la directiva de l’ens federatiu recorda que “aquesta temporada els atletes sub-20 han tingut l’opció de lluitar per la classificació a l’Europeu sub-20 a Tallin i la majoria dels atletes sub-20” han representat el Principat a la Copa d’Europa de Nacions.

Etiquetes

Comentaris

Trending