Arinsal dona el tret de sortida a la Comapedrosa Andorra amb la cerimònia inaugural

La cònsol de la Massana, Olga Molné ha donat la benvinguda als participants que iniciaran la competició aquest dissabte amb la cursa individual

Comentaris

La cònsol de la Massana, Olga Molné saluda els participants.
La cònsol de la Massana, Olga Molné saluda els participants. VALLNORD-PAL ARINSAL

La Comapedrosa Andorra s’ha inaugurat amb una cerimònia al poble d’Arinsal. L’esdeveniment acollirà 135 corredors de 14 països: Andorra, Àustria, Bèlgica, França, Alemanya, Itàlia, Noruega, Eslovàquia, Eslovènia, Corea del Sud, Espanya, Suècia, Suïssa i Estats Units. Durant la cerimònia, la cònsol major de la Massana, Olga Molné, ha donat la benvinguda als esportistes.

La cerimònia d'inauguració de la Comapedrosa Andorra ha finalitzat amb la presentació dels TOP 5 Senior tant de categoria femenina com masculina. Han pujat a l’escenari a recollir el seus dorsals, Alba De Silvestro en cinquena posició, Giulia Murada en quarta, Emily Harrop, tercera, Tove Alexandersson en segona posició i Axelle Gachet-Mollaret sent la primera. Pel que fa la categoria masculina, en ordre de cinquè a primer classificat han estat Thibault Anselmet, Damiano Lenzi, William Bon Mardion, Michele Boscacci i Xavier Gachet.

Aquest dissabte, tindrà lloc una de les proves més impactants i tècniques, la Individual Race. Es tracta d’una cursa que es realitza quasi en la seva totalitat al Parc Natural del Comapedrosa, amb punt de sortida i arribada al Xalet Igloo i un desnivell màxim de 1990 metres.

Comentaris (1)

Trending