Anglaterra i la República Txeca, rivals més potents de la sub’21 en la fase prèvia de l’Euro’23

Kosovo, Albània i Eslovènia completen el grup resultat del sorteig que s’ha celebrat aquest dijous

Comentaris

La pantalla amb els diferents grups sorgits del sorteig.
La pantalla amb els diferents grups sorgits del sorteig.

La selecció sub’21 ja sap quins seran els seus rivals en la fase de classificació per a l’Eurocopa sub’21 del 2023. Aquest dijous s’ha celebrat el sorteig dels diferents grups i la tricolor ha quedat enquadrada en el G. Anglaterra i la República Txeca seran els equips més potents contra els quals hauran d’enfrontar-se els d’Eloy Casals.

En la fase de classificació, hi haurà dos vells coneguts: Anglaterra i Albània. Amb ells, ha recordat el seleccionador, hi ha el “bon record” de dos empats recents, resultats que confia a poder “repetir o millorar”, tot i ser conscients que “segurament seran partits diferents”. Completen el grup un altre rival de gran potencial com és la República Txeca i, després, Eslovènia i Kosovo.

Sobre els jugadors amb els quals comptarà per aquesta nova cita, Casals ha apuntat que, per una banda, “tenim una base que repetirà i que ja ha jugat molts partits”. Per l’altra, ha indicat, “hi haurà molts futbolistes que debutaran i dels quals esperem molt”. Sobre aquests darrers, ha comentat que “hem d’intentar que agafin experiència i aprenguin a competir a aquest nivell”.

Etiquetes

Comentaris

Trending