Andorra Turisme negocia un patrocini de temporada amb el bàsquet i el futbol

La parapública no especifica la quantitat que hi destinaria perquè està a l’espera de rebre els estudis de retorn sobre la inversió que han de presentar les dues entitats esportives

Un acte de patrocini conjunt entre Andorra Turisme i Morabanc Andorra.
Un acte de patrocini conjunt entre Andorra Turisme i Morabanc Andorra. MORABANC ANDORRA

Els patrocinis d?Andorra Turisme són puntuals, en esdeveniments puntuals de durada determinada. Una excepció que es trenca amb el Morabanc Andorra i l'FC Andorra amb qui estan en tràmit de negociar un patrocini de temporada. La quantitat, però, dependrà dels estudis de retorn sobre la inversió que han de presentat els clubs per determinar els diners que hi destinaran. 

No hi ha res en ferm, però Andorra Turisme està estudiant el patrocini de temporada al Morabanc Andorra i a l’FC Andorra. Així ho ha indicat el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, en la resposta escrita al conseller socialdemòcrata (PS), Joaquim Miró, sobre els patrocinis esportius de la parapública. De moment, però, com assenyala Torres “no disposem de la previsió d’accions proposades pels equips ni de les dades dels informes ROI (estudis de retorn sobre la inversió) corresponents a les categories en les quals competiran aquests equips”. El ROI és l’eina principal que fa servir Andorra Turisme per determinar la quantitat.

En aquest sentit, el titular de turisme recorda que “la major part dels patrocinis esportius o competitius integrats en aquesta partida preveuen esdeveniments d’una durada limitada en el temps, entre un dia i dues setmanes” i que els criteris que utilitzen són els de “la imatge -exposició del nom, anuncis dels jugadors, presència a la campanya oficial del club-; la publicitat -presència de la marca a l’estadi, rodes de premsa, xarxes socials-; la promoció -realització de promocions, ús de marxandatge de l’equip, accions promocionals en estadis dels equips contrincants- i les relacions públiques -disponibilitat d’entrades, invitacions, ús de la base de dades del club amb finalitats informatives i promocionals-”.

Comentaris

Trending