L’Andorra Skimo vol recuperar les xifres del 2019 i ser més internacional

La cursa, que es portarà a terme els dies 4 i 5 de març, obre les preinscripcions aquest divendres al vespre

Comentaris

La prova s'ha presentat aquest dijous a Naturland.
La prova s'ha presentat aquest dijous a Naturland. DANY SPEEDY

La Dynafit Andorra Skimo s'ha presentat aquest dijous amb l'objectiu de recuperar les xifres de participació del 2019 -abans de la pandèmia- i internacionalitzar més la prova. La inscripció està limitada a 900 esquiadors. La cursa, que es portarà a terme els dies 4 i 5 de març, és puntuable per a la Copa d'Andorra i les curses Open de la Federació Catalana.

La prova sortirà de Naturland. El seu director general, Xabier Ajona ha comentat que “l’Andorra Skimo des de la seva primera edició ha estat un dels esdeveniments importants a casa nostra i des de l’any passat som patrocinadors de l’Skimo 8 perquè el que volem és donar encara més importància a la temporada d’hivern, i de neu. Aquesta prova encaixa molt amb la nostra estratègia”.

Per la seva part, Enric Torres d’Andorra Turisme ha indicat que “aquesta prova ens encaixa molt amb el posicionament i reforç de la imatge d’Andorra com a destinació per gaudir de tots els esports que es practiquen al voltant de la neu”. Torres ha destacat que “el 62% dels participants de la darrera edició eren estrangers”.

Les preinscripcions s'obren aquest divendres a les vuit del vespre. Les proves es fan per equips de dues o tres persones i les més concorregudes són l'Skimo 6 i 10.

Etiquetes

Comentaris

Trending