Andorra situa tres pilots al top 10 de la categoria U25 del FIA Hill Climb Masters

Raül Ferré (Silver Car EF10), tercer; Marc Solsona (Speed Car GTR), cinquè; i Marcel Muxella (Formula Renault Alpa FR929), novè, mostren el bon nivell de l'automobilisme andorrà

L'equip andorrà amb Muxella Montellà Solsona i Ferré.
L'equip andorrà amb Muxella Montellà Solsona i Ferré. Fotoesport

La selecció nacional que va prendre part aquest cap de setmana al FIA Hill Climb Masters, disputat a la Rampa de Falperra, a la localitat portuguesa de Braga, va aconseguir situar fins a tres pilots entre els deu millors de la categoria de menors de 25 anys. Raül Ferré (Silver Car EF10), tercer; Marc Solsona (Speed Car GTR), cinquè; i Marcel Muxella (Formula Renault Alpa FR929), novè, van demostrar a Europa la bona salut de l'automobilisme andorrà i la bona feina que s'està fent des del programa de Joves Pilots de l'Automòbil Club d'Andorra.

En la Nations Cup, que ja és de categoria absoluta i es disputa per equips, la selecció formada per Ferré, Muxella, Solsona i Edgar Montellà va acabar la competició en 12a posició. El cap de l'equip, Toti Sasplugas, va comentar que "ens hem desplaçat amb un equip molt jove al Masters de Braga, sens dubte el més jove dels inscrits, i hem situat els tres pilots U25 (Montellà va quedar fora d'aquesta categoria) en el top10 de la categoria" i que aquests resultats fan que "estiguem molt contents pel resultat conjunt i per l'experiència que han tingut ocasió de viure com a equip".

TRIOMF DE VINYES-MERCADER AL RIAS ALTAS

Joan Vinyes i Jordi Mercader han aconseguir el triomf, aquest cap de setmana, en la categoria 'youngtimers' del Ral·li d'històrics de Rias Altas, amb el seu Seat Ibiza Kit Car. Cal destacar que la categoria en la que es va imposar Mercader està reservada per a tots aquells vehicles homologats que són d'entre el 1991 i el 2.000.

TERCER LLOC D'ESPAÑOL A MADRID

Àlex Español i Axel Coronado (Peugeot 208 R4) van ser tercers al ral·li de terra de Madrid en 2RM, que els manté en la lluita pel títol. A falta de dues proves per al final de la Copa d’Espanya de Ral·lis de terra (CERT), Español té 101 punts per 100 del segon classificat, Iriondo.