Andorra serà territori motociclista el 7 i 8 de juliol

El Motand inclou la Rider 468 amb un recorregut d'uns 400 kms per carreteres del Principat, França i Catalunya

Comentaris

Sansa (Aiva); Canturri (cònsol menor Andorra la Vella), i Soler (vicepresident Penya l'Esquirol) durant la roda de premsa.
Sansa (Aiva); Canturri (cònsol menor Andorra la Vella), i Soler (vicepresident Penya l'Esquirol) durant la roda de premsa. BRU NOYA

Andorra acollirà els dies 7 i 8 de juliol el Motand, un seguit d'activitats al voltant de les motos que tindran el seu eix central en la Rider 468. Les activitats s'han presentat aquest dilluns a Andorra la Vella. L'organització va a càrrec del comú d'Andorra la Vella, l'Associació d'Importadors de Vehicles (AIVA) i la Penya l'Esquirol.

L'activitat moto-turística, inclosa en el calendari de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM),  discorrerà enguany per carreteres andorranes, catalanes i franceses amb un recorregut total d’uns 400 km. L’avinguda Santa Coloma i la d'Enclar -seu de botigues de motos i d'accessoris-, seran l’escenari de Motand, una concentració internacional per als amants de les motos. 

Hi haurà activitats diverses com tallers infantils, una fira de motos clàssiques, demostracions d'acrobàcies amb Emili Alzamora, un simulador de motos GP, un escape-room, estands especialitzats en tota mena de complements i accessoris, tot això amenitzat amb música en directe. El cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri ha dit que "Andorra és un país de motos" i ha recordat que "són habituals les concentracions de motos". Canturri, el president de l'AIVA, Carles Sansa i el vicepresident de la Penya l'Esquirol, Toni Soler han coincidit que "és una edició zero i volem que sorti bé. Després ja veure si cal fer modificacions", ha apuntat Soler.

A tots els participants se’ls hi entregarà una bossa de benvinguda amb el seu dorsal, la samarreta de la Rider 2023, l’itinerari de la prova, un tiquet pel soparmaterial promocional d’Andorra i una butlleta per participar al sorteig final de regals de la prova. En aquesta edició la ruta ja no serà sorpresa fins a l’entrega del 'Road Book' (Itinerari) al 'briefing' del divendres o al mati abans de la sortida (aquells que no hagin pogut arribar el divendres). Soler ha dit que "s'ha fet així els dos darrers anys però que aquest any es publicarà abans".

El premi més esperat d’aquest sorteig serà com cada edició una moto Scooter 125 o el seu valor equivalent.  La concentració té la colaboración del Moto Club Turismoto que són els organizadores de la famosa concentració Pingüinos. La sortida dels participants de la Rider tindrà lloc el dissabte a les set del matí i l'arribada serà entre les quatre i les cinc de la tarda. L'any passat hi va haver 134 inscripcions i enguany ja se n'han fet 115. Dues de les motos que hi participaran són elèctriques.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending