Andorra presenta a Toussaint com a candidat al Consell de la FIS

L'elecció es farà en el marc de l'Assemblea General que l'ens internacional celebrarà el 26 de maig a Milà

Patrick Toussaint
Patrick Toussaint

Andorra aspira a tenir un representant al Consell de la FIS amb la presentació de Patrick Toussaint com a candidat. L'elecció es farà l'Assemblea General del pròxim 26 de maig a Milà. Toussaint té un ampla experiència en l'esquí, primer com a esportista i després com a tècnic i actual membre de la junta directiva de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE).

La FAE ha decidit presentar al vicepresident de l’entitat, Patrick Toussaint, com a candidat a entrar al Consell de l’ens internacional com a membre d’un sol vot. L’objectiu d’aquesta candidatura és consolidar el nom del país i de l’esquí andorrà dins del panorama internacional, així com tenir més presència i estar dins de qualsevol moviment o activitat que es desenvolupi per part de la màxima institució de l’esquí internacional, a més de donar projecció i també consolidar la presència andorrana en el panorama de l’esport de la neu arreu del món.

Toussaint ha estat corredor, atleta olímpic per Andorra als Jocs d’Hivern de Lake Placid de 1980, entrenador, director tècnic de la FAE, i actualment format part de la junta directiva de la Federació i està vinculat professionalment en l’actualitat al món de la neu.

El Consell de la FIS tindria un mandat de dos anys (2022-2024) i estarà format per 21 membres, 18 membres electes, dos representants d'atletes i el president de l'organisme. Les eleccions es duran a terme durant l'Assemblea General del pròxim 26 de maig al Congrés de la FIS de Milà.

Etiquetes

Comentaris

Trending