L’andorrà Octavio Pisco, 38è a l’eSports Fanatec Cup de Marsella

Es tracta d’una de les primeres participacions dels membres de l’equip d’automobilisme digital de l’ACA en una competició internacional de nivell

Pisco, durant un moment del torneig.
Pisco, durant un moment del torneig. ACA

Octavio Pisco (Kike Pisco), pilot andorrà de sim Racing que ha representat el Principat als FIA Motorsport Games 2022 (FMG 2022). Es tracta d’un dels esdeveniments més important de la modalitat. El representant del Principat ha  finalitzat en 38a posició de la general d’un total de 57 països que s'han donat cita a Marsella per disputar l'eSports Fanatec Cup.

El torneig electrònic es va organitzar com una competició eliminatòria en diverses etapes: classificacions, quarts de final, darrera oportunitat, semifinals i final. La prova va tenir lloc al Mistral hall del circuit Paul Ricard. Pisco va triar com a cotxe el Porsche 911 GT3 R.

En les classificacions, l’andorrà va assolir un temps de volta d’1’57’’375. Lluny del millor del seu grup. El ritme de varis dels pilots va estar marcat per la falta d’experiència, accidents, diverses sancions, van dificultar el desenvolupament de la competició deixant a molts pilots amb més perícia lluny de les seves expectatives.

A quarts, Pisco va millorar el cronòmetre, baixant-lo fins a 1’55’’605, però tot just va quedar en 16a posició i, per tant, sense opció d’arribar a semifinals. Tenia encara l’opció de la repesca, que li va servir per aconseguir la classificació. En aquesta ronda va acabar en la dinovena posició, fora per tant de la final.

“Hem treballat molt per arribar-hi i no només hem aconseguit l’experiència de la preparació, sinó també la de participar en un esdeveniment internacional d'aquesta magnitud, a l’hora de saber en quin nivell competitiu estem”, ha destacat Pisco. Per la seva banda, Toti Sasplugas, secretari general de l’ACA, ha destacat que “ha estat un pas més en la consolidació del projecte ACA eSports. Mesurar-nos en una competició mundial ens ha donat l’oportunitat de saber on som i quin camí ha de seguir el projecte d'automobilisme digital”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending