Andorra s'imposa a la classificació per equips del Borrufa

Aina Martí i Pirmin Estruga han guanyat aquest dijous a l'eslàlom i la delegació totalitza 22 medalles

Foto de grup de la delegació andorrana que ha participat al Borrufa.
Foto de grup de la delegació andorrana que ha participat al Borrufa. BORRUFA

Andorra s'ha alçat com a gran vencedora d'aquesta edició de la competició del Trofeu Borrufa disputat a Ordino Arcalís. La delegació ha sumat set medalles  més aquest dijous a les proves d’eslàlom a la pista Les Canals. En total, Andorra s’emporta 22 medalles (20 individuals de les curses), primera posició per la classificació per països , més la tercera posició del National Team Event. Els campions nacionals en la seva categoria han estat Pirmin Estruga (U16) , Aina Martí (U16) , Eric Mitjana (U14), i Júlia Rodriguez (U14). 

A la jornada d'aquest dijous, a la categoria U16 masculí, Primin Estruga s'ha endut el triomf, mentre que Adrià Prats i Ferran Torres han finalitzat en la quarta i cinquena posició. La categoria U16 femenina ha estat guanyada per Aina Martí amb Minerva Tor tercera

D'aquesta manera, el XXIX Trofeu Borrufa d'esquí alpí ja és història. Han estat quatre dies marcats sobretot pel bon temps i en els que la incertesa per la situació sanitària va desaparèixer en el primer moment gràcies al desplegament de mesures de prevenció i seguretat implementades per l'organització, que es mostra  molt satisfeta de com s'ha viscut el trofeu, en el que l'únic inconvenient ha estat la pluja i el vent que dimecres van obligar a cancel·lar les proves del matí.

Els organitzadors ja tenen la vista posada en l'edició de l'any vinent que serà la trentena.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending