L’andorrà Iker Àlvarez guanya l’Europa League amb el Vila-real

La tasca de l’internacional andorrà a la plantilla és lloada pel porter titular a la final, l’argentí Rulli que ha estat l’heroi del partit decisiu contra el Manchester United

Iker Àlvarez, aquest dimecres després del triomf del seu equip, el Vila-real a l'Europa League. FAF

Iker Àlvarez, porter de la selecció nacional de futbol, ha format part del Vila-real que aquest dimecres s'ha proclamat campió de l'Europa League derrotant al Manchester United a la tanda de penals (11-10) després que el partit acabés amb 1-1. A les declaracions posteriors al partit, el porter titular, l'argentí Rulli, va lloar la tasca d'Àlvarez en els entrenaments i el seu futur. Els porters treballen conjuntament a totes les sessions preparatòries.

La final ha estat èpica. Quan Rulli, el porter de l’equip de la Plana Baixa, ha marcat el seu penal i ha aturat el llançament del porter del conjunt britànic, David de Gea, ha esdevingut l’heroi de la nit. En total, s’han executat els vint-i-dos llançaments. El davanter Gerard Moreno, màxim golejador de l’equip aquesta temporada, amb 30 gols en 46 partits, ha avançat el Vila-real al minut trenta.

Moreno ha celebrat el gol amb un gest de crida a la vaccinació, tal com havia promès al programa 'La resistencia'. A la segona part, el Manchester United ha empatat amb un gol de Cavani. L’equip ha resistit l’embranzida dels anglesos –favorits a guanyar el torneig– i ha arribat viu a la pròrroga per acabar aconseguint el primer títol de la seva història. Iker ha estat a la banqueta després de la seva inclusió a la llista de convocats per aquest trascendental partit.