Andorra debuta a la fase de classificació del Mundial amb derrota contra Albània

Els albanesos s'han imposat per 0-1 amb un gol a la primera part de Lenjani que ha culminat el domini visitant

Lenjani remata per fer el 0-1 malgrat l'oposició de Vales.
Lenjani remata per fer el 0-1 malgrat l'oposició de Vales. UEFA.COM

Andorra ha començat la seva singladura a la fase de classificació del Mundial de futbol de Qatar amb una derrota contra Albània per 0-1. Els visitants han dominat i han estat superiors a un combinat tricolor que, com és habitual, li ha faltat encert en atac. Albània ha marcat a la primera part i en els darrers minuts ha intentat ampliar el marcador.

Albània ha dominat totalment els primers 45 minuts amb més d'un 70% de possessió. Malgrat el control del joc només ha gaudit de dues ocasions. La primera al minut 27 amb un remat de Manaj que ha obligat Gomes a fer una gran aturada. La segona, el gol de Lenjani, el centrecampista del Grashoppers suís i que ha fet justícia a la superioritat albanesa.

A la represa, Andorra s'ha estirat una mica més buscant l'empat però sense disposar d'ocasions. El joc ha estat marcat per les faltes constants i les aturades. S'ha equilibrat una mica més la possessió i Vieira ha fet el primer remat local entre els pals al minut 68. Koldo ha mogut la banqueta buscant més profunditat en atac amb l'entrada de Marc Pujol per donar suport a Aláez i a Fernández. Els albanesos han baixat una mica el ritme veient que el partit s'encaminava al final.

El joc s'han anat alentint, sense ocasions i amb molt joc al centre del camp. Gomes ha hagut d'intervenir en un xut de Broja al minut 89 i en un remat de Gjasula un minut després. El proper partit d'Andorra a la fase de classificació serà aquest proper diumenge a Polònia mentre que Albània rebrà Anglaterra que aquest dijous ha superat San Marino per 5-0. En l'altre partit del grup Hongria i Polònia han empatat a 3.