Andorra acollirà un campus de rugbi amb l’internacional francès Damien Chouly

Els organitzadors estan a punt de tancar la participació d'un altre jugador de primer nivell i també en promouen un de bàsquet

Comentaris

Damien Chouly en un partit de la temporada passada amb l'USAP.
Damien Chouly en un partit de la temporada passada amb l'USAP. ARXIU

Andorra viura el més de juliol dos campus de rugbi i de bàsquet diferents. Primer perquè no s'havia fet cap d'aquesta magnitud de rugbi. Els esportistes d'elit que vindran seran francesos i el patrocinador principal és la marca de roba d'aquell país Le Coq Sportif. Els organitzadors estan acabant de tancar els esportistes professionals però ja ha trascendit que en el rugbi hi serà el jugador de l'USAP,  Damien Chouly. Al seu costat, hi haurà un dels internacionals que han guanyat el Sis Nacions.

Els campus de rubgi i de bàsquet es faran del 24 al 30 de juliol i hi podran participar nois i noies de 8 a 16 anys. El matí es faran les activitats esportives i per la tarda visites cultures o lúdiques. Pel que fa al rugbi està confirmada la presència de Damien Chouly, el jugador de Perpinyà que als 36 anys viu la seva última temporada en actiu. A banda de l'USAP ha jugat a Brive i a Clermont. Ha estat 46 vegades internacionals i s'ha proclamat campió de França el 2019 amb Perpinyà i el 2017 amb Clermont.

Amb Chouly hi haurà un dels jugadors que s'han proclamat campions del Sis Nacions amb França. L'objectiu és que sigui d'un dels clubs més pròxims a Andorra com Stade Toulousain o USAP. Tots dos tenen acords de col·laboració amb Andorra. Els primers amb Andorra Turisme i el club de Perpinyà va realitzar la seva estada de pretemporada a Anyós i es van establir vincles amb el ministeri de Cultura i Esports.

En el bàsquet es comptarà també amb jugadors de primer nivell de França. Andorra Sports Camp es presenta com el primer campus esportiu amb una proposta única per gaudir d’unes vacances a la muntanya amb tota seguretat, combinant la pràctica de l’esport amb un ampli ventall d’activitats,

Etiquetes

Comentaris

Trending