Altimira i l’FC Andorra separen els camins

El lateral de Cardedeu no renovarà amb el club tricolor i tot fa pensar que recalarà en el Vila-real, club que en les darreres hores s’ha avançat a Rayo Vallecano i Mallorca per aconseguir els seus serveis

Adrià Altimira.
Adrià Altimira. FC Andorra

Es podria dir que era un secret a veus. Malgrat que l’FC Andorra el volia renovar, Adrià Altimira no continuarà al club tricolor. Les ofertes d’equips de superior categoria -en les últimes hores el Vila-real hauria agafat la davantera en la cursa pel seu fitxatge- han estat decisives i el futbolista marxarà del Principat. D’aquesta forma, posa punt final a una etapa exitosa de dues temporades, amb ascens a LaLiga Smartbank i permanència.

Així ho ha comunicat el mateix Andorra, que ha posat en relleu que Altimira no prolongarà el contracte que acabava el pròxim 30 de juny. Tenia oferta de renovació sobre la taula, però el jugador, després de dues bones campanyes, ha aixecat l’interès d’altres equips. Rayo Vallecano i Mallorca s’havien mostrat interessats, però al llarg del cap de setmana qui hauria avançat feina per assegurar la seva incorporació és el Vila-real. En principi, compaginaria el filial amb el primer equip.

Als seus 22 anys, doncs, Altimira tanca l’etapa andorrana. Hi va arribar l’estiu del 2021, procedent del Meililla. Després de l’ascens des de Primera RFEF, la seva consolidació a Segona ha estat molt bona: 36 partits en lliga -1 gol- més 1 de Copa ha disputat aquesta temporada -i els 2 de Copa Catalunya-.

Per tant, ha estat un home clau per a Sarabia. Inicialment, com a mitja punta per la dreta i després tornant a la seva posició inicial de lateral arran de les baixes en aquesta posició. En aquestes dues temporades, Altimira ha disputat 68 partits amb la samarreta tricolor.

Per tant, més feina per a la direcció esportiva, que haurà de trobar un recanvi de garanties en aquesta posició. O millor dit, dos perquè cal recordar que els altres dos laterals drets, Petxarroman i Morer, han de tornar al seu club d’origen un cop completat l’any de cessió.

Comentaris

Trending