Alfredo Gómez, Miquel Font i Edgar García, triomfadors al trial dels Cortals

S’han imposat en les seves categories de la tercera prova puntuable per al campionat d’Andorra

Comentaris

Un dels podis de la prova.
Un dels podis de la prova. FMA

Els cortals d’Encamp han acollit aquest diumenge la tercera prova del campionat d’Andorra de Trial, després de les celebrades a Nagol i Fontaneda. Alfredo Gómez (vermell) i Miquel Font (blaus) han estat els vencedors. En la categoria verda s’ha imposat Edgar García i els millors dels grocs ha estat Andrés Ramos.

La tercera prova del campionat ha servit, en la categoria dels vermells, per igualar la classificació general. Gómez s’ha imposat amb claredat a la resta de rivals, seguit de Pol Tarrés i de Pau Martínez. És la seva segona victòria consecutiva fet que, combinat al fet que Gaudi Vall ha estat sisè, li permet apropar-se al lideratge de la general. Ara té 40 punts pels 46 de Vall.

Entre els blaus, categoria molt més igualada, Miquel Font ha guanyat la prova, seguit de Jan Gabriel, que s’apropa al líder, ja que Xavier Cristina només ha pogut ser quart. Pel que fa als verds, Edgar García ha estat primer, seguit de Jaume Gost i de Rui de Haro. Amb aquest triomf, García s’ha situat líder.

Etiquetes

Comentaris

Trending