Alexis Bartolomé arriba “amb ganes de jugar” tot i reconèixer que serà difícil tenir protagonisme

Vol aportar l'experiència a la LEB Or a l'equip en la seva tornada a Andorra després d'una cessió de dos anys a l'Oviedo

Comentaris

WhatsApp Image 2022 07 14 at 12.09.42
WhatsApp Image 2022 07 14 at 12.09.42

El MoraBanc Andorra ha presentat aquest divendres a a Alexis Bartolomé, que torna al club després de dos anys cedit a l'Oviedo de LEB Or. L'aler s'ha mostrat molt content de poder "tornar a casa" i ha destacat la qualitat de les incorporacions que està fent l'equip. " Tenim un repte 'xulo' al davant per tornar a jugar a l'ACB, que és el lloc on es mereix estar el club", ha dit.

Bartolomé ha subratllat que "hem de tenir clar que serà una temporada molt complicada i que la LEB Or és una competició molt dura que hi ha sempre moltes sorpreses". Sobre el seu paper a l'equip, el jugador, que la temporada passada ja va coincidir amb Natxo Lezkano a l'Oviedo, ha dit que "puc aportar coses al conjunt i tir exterior des de la cantonada.Tenir molt protagonisme serà difícil, però arribo amb ganes de jugar".

El manàger general, Francesc Solana, ha indicat que "en la nostra planificació esportiva per aquesta temporada ja estava previst el retorn de l'Alexis". Ha destacat que  "es tracta d'un jugador de la casa, que s'ha format amb nosaltres i que les dues darreres temporades a Oviedo ha crescut molt. Estem convençuts que pot aportar molt a l'equip. Està sobradament preparat, té experiència a la lliga i aportarà il·lusió, intensitat i energia".

Solana s'ha referit a la planificació de la plantilla sense donar per tancat el capítol d'altes. Enllestida la zona exterior -bases i alers- falta el joc interior. "Estem buscant perfils complementaris. Un quatre amb bon tir de tres, un jugador interior que pugui anar per fora com el Nacho Llovet i un cinc gran".  Pel que fa a les sortides, ha destacat que estan parlant tant amb Paulí, Tyson i Nakic, però encara no hi ha res tancat. "El cas del Tyson és diferent; ve de no jugar en tot l'any i està molt agraït amb el club. Ell i la resta de jugadors van manifestar la voluntat de marxar i jugar a ACB com també Diagne. Ha estat un jugador molt important per nosaltres i molt implicat al país".
 

Comentaris

Trending