Álex Valle ja entrena amb l’FC Andorra

Queden petits serrells per tancar la cessió del lateral, que ha de suplir la baixa de Martí Vilà, però l’FC Barcelona ja ha donat permís perquè entri en la dinàmica de la plantilla i, fins i tot, ha viatjat a Granada

Álex Valle, entrenant aquest dijous al Nacional.
Álex Valle, entrenant aquest dijous al Nacional. FC Andorra

Falten petits serrells, però ja es pot dir que l’FC Andorra ja té el lateral esquerre que buscava al mercat d’hivern. Serà, com s’havia avançat, el blaugrana Àlex Valle, que arribarà cedit des de Can Barça, després de ser una de les revelacions a Primera Federació durant la primera volta, sent titular amb el filial de Rafa Márquez. De fet, ja entrena amb la plantilla tricolor i ha viatjat convocat cap a Granada, encara que només amb l’objectiu d’anar avançant en la seva integració.

El mateix entrenador de l’Andorra, Eder Sarabia, ha confirmat que el fitxatge és qüestió d’hores. Tot just queden “coses a quadrar”, però es dona tant per fet que el mateix Barça ha donat el vistiplau perquè el jugador entreni ja amb la resta de jugadors tricolors. Ho ha fet aquest dijous, sent la gran novetat de la sessió prèvia al desplaçament cap a Granada.

“Volem que s’integri i que es vagi sentint un més, també l’anirem coneixent i ell a nosaltres”, ha explicat Sarabia, que ha destacat la gran projecció del jove lateral. Nascut l’abril del 2004 té, tot just, 18 anys. I, malgrat això, ha estat indiscutible al filial blaugrana durant la primera volta: 19 partits disputats, 18 dels quals com a titular.

Per tant, ve en forma. “Ha jugat amb el Barça i tot just fa uns dies amb la selecció”, ha recordat Sarabia. El tècnic li demana “que estigui centrat i tranquil” i que “sigui un més per ajudar-nos”. En el seu cas, haurà de disputar la posició de lateral esquerre amb Diego Pampín i cobrir la baixa per lesió de llarga durada de Martí Vilà.

Després de l’entrenament, l’expedició ha partit cap a Granada. Allà, jugaran dissabte (16.15 h.) contra l’equip local, un dels grans aspirants a l’ascens de la categoria. Valle ha viatjat. Caldrà veure si fins llavors hi ha temps de tancar els serrells i confirmar la incorporació, que seria en qualitat de cedit fins al 30 de juny.

Comentaris

Trending