Àlex Rius acaba sisè al segon eslàlom de Levi

Ha millorat també els seus punts FIS en marcar-ne 28.89 que rebaixen els 30.23 que tenia

Àlex Rius.
Àlex Rius. FAE

Àlex Rius ha estat sisè al segon eslàlom FIS de Levi. Ha marcat un crono d'1.51.22, a 0.89 del guanyador, el finlandès Eduard Hallberg, que s’ha imposat amb un registre d'1.50.33. L’andorrà, a més, ha aconseguit millorar els seus actuals 30.23 punts FIS en marcar-ne 28.89.

Els tècnics Fred Beauviel i Yago Antes han explicat que Rius ha realitzat una molt bona cursa, tot i que destaquen que hi ha marge de millora perquè comet algunes errades que no li permeten exposar “el nivell que té en sessions del traçat”. Amb tot, consideren que el resultat  “confirma el bon treball d’aquestes tres setmanes”.

Així mateix, Bartumeu Gabriel no ha pogut entrar en la classificació després que fos desqualificat per un ‘cavallet’ a la part baixa després de fer una molt bona segona mànega. “Molt non nivell del Bartu, que li donarà confiança per fer front als dos gegants que venen”, han valorat els tècnics. Per la seva part, Xavi Cornella no ha pogut completar la primera mànega amb una sortida en el mur. Un error de línia, segons han informat els tècnics, l’ha fet sortir-se fora del traçat. Aquest dilluns es disputa un primer gegant. Dimarts, el segon gegant.

CINQUÈ LLOC DE ROGER PUIG

Roger Puig ha aconseguit  la cinquena plaça a l’eslàlom de la Copa d’Europa que acull Mittersill (Àustria). Després de dos dies en què les coses no van acabar de sortir amb dos eslàloms sense poder completar -va enforquillar en els dos-, aquest diumenge però la lluita que ha plantejat Puig aquests dies s’ha vist recompensada. L’andorrà ha marcat un temps d’1.34.87 per entrar al top5 a una cursa en què s’ha imposat l’italià Federico Pelizzari.

Etiquetes

Comentaris

Trending