Albert Llovera i la seva neboda Margot formaran equip al Dakar 2023

Competiran amb Ford en un recorregut que tindrà més dificultats que el de la darrera edició i que ampliarà el número d'etapes

El vehicle que competirà al Dakar 2023.
El vehicle que competirà al Dakar 2023. FOTOESPORT

Albert Llovera participarà al Dakar 2023 amb la seva neboda Margot Llobera i Peter Vojkovsky i formant part de l'equip Ford Trucks Espanya. Serà la vuitena vegada que competeixi a la prova, la tercera a l'Aràbia Saudita. Margot Llobera viurà la seva segona experiència com a copilot navegant d’un vehicle de quatre o més rodes.

.

Albert Llovera ha dit durant la presentació de l'equip que "ha estat un acord cuinat a “foc lent”. Des de les nostres primeres converses va sorgir una bona connexió entre totes dues parts, amb molta disposició a trobar punts de trobada i plantejar projectes interessants que van més enllà de la meva activitat esportiva. És molt important treballar amb gent amb la qual et sents a gust i estic segur que aquest serà el cas, ja que m’han transmès molta il·lusió i energia i compartim molts dels valors que intento promoure, com la companyonia, el treball en equip, la capacitat de superar adversitats".

El recorregut del Dakar 2023 es presentarà aquest dijous, 1 de desembre, a París. Amb tot, s’han filtrat alguns detalls del traçat que, a priori, sembla que serà més complicat que en l’anterior edició. En principi seran tres jornades més que en el 2022. Els participants travessaran en diagonal l’Aràbia Saudta, des del 'Sea Camp' al  mar Roig fins a arribar a Dammam. Aquesta diagonal tindrà dues variants importants, la primera per accedit a la zona muntanyosa del nord-est de l’Aràbia i la segona, en la recta final del ral·li per passar pel 'Empty Quarter', en la zona desèrtica del sud-est del país.

Comentaris (2)

Trending