Albert Llovera serà al Dakar 2022 al volant d’un Iveco de l’equip txec Fesh Fesh

Acompanyat de Jorge Salvador i Marc Torres, el pilot andorrà es mostra optimista en vista a la prova que enguany es disputa a l’Aràbia Saudita després d’una primera presa de contacte amb el camió al Marroc

L'Iveco pilotat per Llovera durant la pesa de contacte al Marroc.
L'Iveco pilotat per Llovera durant la pesa de contacte al Marroc. FOTOESPORT

Albert Llovera està present al Dakar 2022 que es posarà en marxa l’1 de gener -uns dies abans es faran les verificacions tècniques i administratives- a l’Aràbia Saudita, que enguany acull la totalitat de la prova. El pilot andorrà conduirà un camió Iveco de l’equip txec FESH FESH. Al seu costat hi tindrà Jorge Salvador com a copilot navegant i Marc Torres, amb qui ja havia coincidit, com a copilot mecànic.

Llovera no ho ha tingut fàcil per poder assegurar la seva presència en la nova edició de la mítica prova. Però ara ja està centrat en la seva posada a punt i en el coneixement del vehicle que haurà de pilotar. De fet, ja s’ha fet una primera presa de contacte al Marroc. Des d’allí, l’andorrà afirma que “Sens dubte, és un raid en el qual, malgrat la seva duresa, em trobo molt còmode. Sóc optimista i amb ganes de començar a treballar amb l’equip en la posada a punt de tot el necessari per a evitar sorpreses en carrera. Caldrà improvisar, però intentarem anticipar-nos en tot el que sigui possible”.

LloFotoMarroc1
Albert Llovera amb els seus companys d'aventura: el camió i Marc Torres i Jorge Salvador.

El pilot andorrà i el propietari de l’equip FESH FESH, Tomas Vratny, ja van col·laborar durant les temporades 2016 i 2017, en el projecte Bonver Dakar Project. Després d’una temporada en la qual no van coincidir en la mateixa estructura, es tornen a trobar en un projecte similar encara que amb una logística completament diferent. L’equip l’integren quatre camions. Llovera conduirà un Iveco Powestar 4X4 equipat amb un motor IVECO Cursor de 13 litres, amb una potència de 1000 CV i un ‘par”’de 5000 Nm. En aquest camió que pilotarà Llovera, també s’hi han instal·lat comandaments d’acceleració i fre manuals Guidosimplex, a més d’una transmissió automàtica Allison de sis velocitats.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending