Albert Llovera iniciarà el seu periple italià amb el 49 Ral·li de San Marino

Claudi Ribero “Leites” serà el seu nou copilot al DS3 de l’equip Gruppo HAP

Albert Llovera al DS3
Albert Llovera al DS3 Foto Esport

El tàndem andorrà, inèdit fins ara, format per Albert Llovera i Claudi Ribeiro “Leites”, disputaran el 49 Ral·li de San Marino, tercera prova del Campionat de Ral·lis sobre terra que es correrà al país de la costa adriàtica. Llovera i “Leites” iniciaran, amb la disputa d’aquesta prova, la seva marxa per terres italianes al voltant del DS3 de l’equip Gruppo HAP.

Després d’un dur treball d’adaptació a la mecànica, Llovera i el seu equip arribaran amb els deures fets a la disputa de la primera prova pilotant el DS3. Llovera ha explicat que, des de l’inici, es va plantejar la participació a Sardenya, “encara que les possibilitats eren mínimes a causa del poc marge de temps que teníem per a preparar el DS3. Així va ser, i vam passar al pla B”.

D’aquesta manera, Llovera i el responsable del Gruppo HAP, van seguir el ritme de treball, però amb més marge per a debutar en competició. Mentre el vehicle seguia la seva posada a punt, el pilot es va concentrar en trobar un navegant que l’acompanyés en l’habitacle. Finalment, “Leites” va ser, “per diversos motius”, l’indicat per al lloc. La setmana passada, Llovera va poder fer el primer i únic test, per comprovar que tot funcionés de manera correcta i fer alguna modificació. “M’hagués agradat fer algun test més, però el marge de temps que teníem no donava per a fer una altra jornada de proves”.

Una vegada superada la fase prèvia a la disputa de la prova, Llovera i “Leites” ja estan en “mode ral·li”, preparats per a afrontar els reconeixements de les especials cronometrades i, sobretot, el shakedown en el qual, al volant del DS3, s’enfrontaran per primera vegada a un crono de manera oficial. L’escenari serà de 390’55 quilòmetres, dels quals 78 són de velocitat, repartits en nou especials cronometrades. El començament del 49 Ral·li de San Marino està previst a les 16:10 h del dia 25, des del centre històric. A les 7:20 h del dissabte, s’iniciarà la disputa d’una segona etapa en la qual es decidiran les classificacions d’una de les proves mítiques del Campionat d’Itàlia de Ral·lis de terra.

Comentaris

Trending