Albert Llovera bolca i perd més de dues hores en la primera etapa del Dakar

L’equip amb què participa la també andorrana Margot Llobera acaba en 21a posició en la categoria de prototips lleugers

El vehicle ha bolcat quan avançava un altre competidor.
El vehicle ha bolcat quan avançava un altre competidor.

Cara i creu pels dos andorrans presents a la nova edició del Dakar en la primera etapa. Mentre l’equip de Margot Llobera, liderat per Mercé Martí, ha quedat en 21a posició en la categoria de prototips lleugers i són el millor conjunt de fèmines, el retorn d’Albert Llovera s’ha saldat amb un més que discret 55è lloc entre els camions. Un accident que ha provocat que hagi bolcat el vehicle li ha fet perdre més de dues hores de temps.

El Dakar ha viscut aquest dissabte el seu tret de sortida amb la primera etapa, amb un esprint de 19 quilòmetres amb arribada a la població de Hail. El ral·li és exigent des de l’inici, com ha pogut comprovar Llovera. Durant el recorregut ha bolcat quan intentaven avançar un altre vehicle i, malgrat que ha pogut evitar l’abandonament, ha trigat dues hores i mitja per completar el recorregut. Això suposa perdre 2h16’59’’ amb relació al primer classificat de la categoria: Eduard Nikolaev.

Tampoc ha tingut un bon dia l’andorrà Jordi Ballbe, copilot de Jordi Juventeny, també en camions. Han perdut 1h21’01’’ en arribar en 54a posició. Un dels motius ha estat, justament, que han intentat auxiliar Llovera.

Millor sort ha tingut l’equip l’FN Speed Temp, liderat per Mercé Marti i amb l’andorrana Margot Llobera. En la categoria de prototips lleugers, han completat l’etapa en 15’45’’, el que suposa una 21a posició. Han quedat a 2’38’’ del primer líder de la categoria: Seth Quintero. El temps marcat els situa com al millor equip format íntegrament per dones.

Pel que fa als residents, el francès Adrien Van Beveren ha estat sisè de l’etapa en motos, seguit del britànic Sam Sunderland. Joan Barreda ha arribat en desena posició. En cotxes, Cyril Despres ha estat 29è.

El Dakar continua aquest diumenge, amb la segona etapa. Tindrà sortida i arribada a Hail. Això sí, després de recórrer 514 quilòmetres, dels quals 333 de categoria especial.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending