Acord entre FC Andorra i Águilas pel traspàs de Gaffoor

El fitxatge ha estat anunciat pel club murcià on jugarà el defensa que havia perdut protagonisme a l’equip tricolor des de l’arribada d’Eder Sarabia a la banqueta

L'Águilas ja ha fet oficial el fitxatge de Gaffoor.
L'Águilas ja ha fet oficial el fitxatge de Gaffoor.

L’FC Andorra ha acceptat deixar sortir Mickael Gaffoor. El francès, de fet, ja ha estat anunciat com a nou fitxatge de l’Águilas, que jugarà la pròxima temporada a la Segona RFEF. L’operació de traspàs s’ha tancat, ja que el jugador considerava que havia perdut protagonisme amb l’arribada d’Eder Sarabia a la banqueta i, en canvi, confia a disposar de més oportunitats al club murcià.

Arribat l’estiu del 2019 a Prada de Moles, Gaffoor va ser una peça clau en la temporada del retorn a Segona B, amb 23 partits disputats -cal recordar que la pandèmia va fer suspendre la temporada quan faltaven unes deu jornades per al final-. En canvi, en la darrera campanya, tot just n’ha disputat setze i, especialment, li havia costat entrar als plans de Sarabia.

Gaffoor, durant un partit amb l'FC Andorra.

Relacionat

Gaffoor podria deixar l’FC Andorra i fitxar per l’Águilas

Tot i això, tenia contracte en vigor i, de fet, havia de continuar a l’equip tricolor. Els darrers dies, però, l’aparició de l’Águilas va fer variar la situació. L’interès del club murcià li ha semblat una proposta a valorar i ha decidit acceptar-la. Faltava, però, l’acord entre les dues entitats que, ara, s’ha acabat de tancar, sense que n’hagin transcendit les condicions del traspàs.

L’Águilas ja ha fet oficial el fitxatge. D’aquesta forma, tot fa pensar que, ara, la direcció esportiva del club tricolor haurà de buscar un defensa central que supleixi la sortida del jugador francès.

Comentaris

Trending