Acord de col·laboració entre la FAE i Maverick Viñales

El conveni inclou un redisseny del logotip de la federació incorporant detalls del pilot de MotoGP i ajuda econòmica i de material

Comentaris

Pepi Pintat i el pilot Maverick Viñales.
Pepi Pintat i el pilot Maverick Viñales.

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i el pilot de motociclisme Maverick Viñales, resident a Andorra, han signat un conveni de patrocini pel qual el pilot català incorpora la seva marca a la de l’entitat. D’aquesta forma, el motorista, que lluita pel títol del Mundial de MotoGP, ha volgut aportar el seu granet de sorra al que considera que és un projecte de país. Un dels punts visibles de l’acord és el canvi del logotip de la FAE.

Segons s’ha explicat des de l’entitat, l’objectiu d’aquest actor “anar més enllà d’una marca”. Així, s’entén que “Viñales i la seva imatge MVK12 aporten la potència a una federació en la qual la força, la velocitat i la tècnica es conjuguen per ser cada vegada més ràpids en competició, assolint riscos i posant la màquina al límit per aconseguir el màxim resultat”.

Amb el nou logotip, s’explica, “la marca FAE es redissenya sintetitzant i arrodonint les seves formes i donant-li una inclinació que l’aproparà a la marca MVK12, de la mateixa manera que li donarà més dinamisme”. S’hi afegeix també l’expressió ‘Powered by’ fet que “serveix d’unió entre les dues marques i que reforça el concepte de suport de MVK12 a la FAE”.

FAE MVK OK[114947] 

L’aportació del pilot serà tant econòmica com de material Oakley, com ara màscares, ulleres o roba, que rebran els atletes de la FAE.

El pilot de MotoGP s’ha mostrat “molt content” per l’acord, tot assegurant que “em fa sentir molt orgullós”, ja que “compartim uns valors molt semblants”. També ha indicat que “com a esportista d’alt nivell em sento molt igual a tots els de la Federació d’esquí perquè al final crec que poden donar el cent per cent i poden portar a Andorra al màxim”.

Per la seva banda, el president de la FAE, Pepi Pintat, ha considerat l’acord com “un fet molt important”, ja que “un pilot com el Maverick, que està dins dels cinc millors del món en MotoGP ens patrocini podrà donar motivació als nostres esportistes i esperem que puguin arribar a fer el mateix que ell”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending