Els abonats del MoraBanc recuperen el seu seient al pavelló

Es torna al 80% d’aforament a l’enfrontament de diumenge amb Gran Canària, on els assistents hauran de presentar certificat de vacunació, proves negatives o acreditació d’haver tingut la malaltia

Gorka Aixàs i Gabriel Fernández a la compareixença d'avui
Gorka Aixàs i Gabriel Fernández a la compareixença d'avui

El pròxim partit del MoraBanc, que tindrà lloc a dos quarts d’una contra Gran Canària, porta moltes novetats per als aficionats. Concretament, els abonats podran, al fi, recuperar el seu seient, que durant les últimes jornades no havien tingut assegurat. Així, s’arriba fins a un 80% d’aforament al pavelló, on els assistents hauran de presentar, a més, un certificat de vacunació, proves negatives o acreditar que han tingut la malaltia fa menys de sis mesos.

El president del MoraBanc, Gorka Aixàs, ha afirmat que “tothom que és soci i tenia un seient fa dues temporades ho podrà reprendre contra Gran Canària”. Així mateix, ha explicat que el permís de Govern era de poder arribar fins al 100%, però que s’ha pres la decisió d’anar en consonància amb la resta de pavellons de la Lliga ACB, i limitar-ho fins al 80%. “Reactivem els abonaments tal qual els hem conegut, fins ara hem intentat buscar fórmules i encaixar en la situació de la pandèmia, però ja podem reprendre aquesta política”, ha apuntat Aixàs.

Han sigut molts canvis de protocol en les darreres setmanes, però sembla que aquesta nova fórmula arriba per poder quedar-se durant un temps. “La relació dels aficionats amb el bàsquet torna a la normalitat”, ha afirmat el cap de comunicació, Gabriel Fernández. Per poder aconseguir l’abonament, el club ha facilitat fins a tres formes diferents de fer-ho. D’una banda, i segons Fernández, la que més interessa, és la de descarregar el carnet des de la zona personal a la web. D’altra banda, el carnet de la temporada 2019-2020 també es podrà fer servir per accedir, almenys, el pròxim diumenge. Per últim, es podrà acudir a les oficines per poder sol·licitar la impressió d’un full de paper que servirà de manera temporal.

Respecte al preu, Fernández ha explicat que “costa el mateix que l’anterior temporada”. Tot i que, fins ara, s’han anat fent cobros com el carnet de soci o diversos partits, aquestes despeses es veuran restades del total. De moment, compten amb aquesta setmana per tenir el seu abonament activat i poder tornar a tenir les seves localitats ja per al pròxim diumenge.

Respecte al protocol sanitari, es mantindrà el que s’ha fet fins al moment. D’una banda, obligatorietat del certificat de vacunació o bé una prova d’antígens negativa de menys de 24 hores o una PCR o TMA de menys de 72 hores. Fernández ha remarcat la importància de tenir el certificat d’una farmàcia o laboratori que puguin acreditar la data en què s’ha fet. Així mateix, s’ha de portar mascareta i tractar de mesclar-se el mínim amb la resta d’espectadors. Aquestes mesures les hauran d’acatar tots aquells espectadors majors de 16 anys.

Comentaris (1)

Trending