Responsables d’aparcaments verticals lamenten la manca de respecte d’alguns usuaris

Denuncien que especialment turistes no tinguin cap mena de mania en fer les seves necessitats fisiològiques entre els vehicles estacionats tot i que en la majoria d’equipaments hi ha lavabos

Un home orinant en un pàrquing soterrani d'Escaldes.
Un home orinant en un pàrquing soterrani d'Escaldes.

 

Responsables de diversos aparcaments verticals i soterranis del Principat, públics, privats o d’explotació privada, lamenten la manca de respecte i poca educació que mostren alguns usuaris. Especialment en èpoques d’elevada afluència turística. Denuncien que hi ha una part de turistes que no tenen cap mena de mania de fer les seves necessitats fisiològiques entre els vehicles estacionats.

“No estem parlant d’un infant amb una urgència inaguantable, parlem d’adults que sense cap pudor ni escrúpol fa les seves feines on sia.” I això que, remarquen, en la majoria d’equipaments del país d’aquestes característiques, hi ha lavabos que ofereixen, normalment, unes condicions més que dignes. “I no parlem només d’orina. Tot sovint s’hi troben altres coses”, han assegurat algunes de les fonts consultades que, però, es resignen a la situació, de difícil resolució.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending