La policia preveu una aturada tècnica programada per solucionar definitivament els problemes

El despatx central va patir una pana la setmana anterior i, a conseqüència, en va tenir una segona de controlada pels agents aquest dilluns, per tal de fer petits arranjaments provisionals

Comentaris

Un cotxe policial sortint a 1/4 de 10 del matí de dijous del garatge del despatx, quan es començava a recuperar tota la instal·lació.
Un cotxe policial sortint a 1/4 de 10 del matí de dijous del garatge del despatx, quan es començava a recuperar tota la instal·lació. Toni Solanelles

El passat dijous, 25 d’agost, el despatx de policia patia una pana que deixava les instal·lacions gairebé inoperatives durant tota la matinada, i fins al matí. La causant va ser la forta tempesta viscuda, que va afectar el sistema. Els tècnics que hi van intervenir van fer un arranjament provisional, que aquest dilluns es va veure afectat. Per aquest motiu es va decidir fer una aturada programada i controlada, que es tornarà a repetir properament per tal de poder solucionar definitivament els problemes elèctrics.

Encara no se sap exactament quan, però al despatx central de la policia hi haurà una altra parada elèctrica. En aquesta ocasió, serà de forma controlada pels tècnics i l’objectiu serà solucionar d’una per tots els problemes que va generar la tempesta del passat dijous. Actualment, s’està intentant fer activitat habitual amb un arranjament provisional, que requereix d’unes peces noves que es van malmetre i que s’han demanat, a l’espera que arribin. En tenir-les a disposició, es posarà en marxa l’aturada per poder instal·lar-les.

Per tant, des del cos de policia s’ha remarcat que l’aturada d’aquest dilluns va ser programada. S’indica que es va observar que aquest arranjament provisional podia provocar problemes i, abans que els generés i es pogués complicar la situació, es va decidir fer aquesta parada controlada. A més, en aquesta ocasió cap dels aparells de seguretat va deixar de funcionar, tal com el telèfon o la ràdio.

D’altra banda, i responent a les crítiques que indicaven que la pana de dijous anterior havia posat en perill la seguretat de les instal·lacions policials, des del cos asseguren que en tot moment es van posar a disposició efectius humans per poder evitar-ho.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending