L’Estadi Comunal, el preferit de Marsol per al multifuncional

En cas d’ubicar-se allà, però, caldria veure si la pista d’atletisme perillaria de cara a estar preparada de cara als Jocs dels Petits Estats del 2025, i si s’hauria de buscar alternativa

L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula.
L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula. Altaveu

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ho té clar. Realment, fa temps que deixa caure que ho té clar, però aquest dijous ha fet palès que la proposta que s’ha traslladat al Govern per al multifuncional és l’estadi comunal. Segons ha indicat, i gràcies a un estudi de volumetries, s’ha pogut veure que s’hi podria encabir totes les infraestructures allà. Això sí, es genera el dubte de si la pista d’atletisme podria estar enllestida per als Jocs dels Petits Estats, que s’han de celebrar al 2025. Malgrat això, Marsol ha indicat que “no cal precipitar-nos”.

“Ara ja podem dir que sí que hi cap tot, que hi cap un multifuncional com el que estava previst, que hi cap el camp vers amb les mides reglamentàries, que hi cap la graderia, que hi cap el pàrquing i que hi cap també la pista d’atletisme”, ha afirmat amb rotunditat Marsol. Malgrat tot, no hi ha un projecte definit. Això sí, la proposta s’ha traslladat a Govern i la decisió recau a sobre de l’executiu. “Si Govern vol triar aquest emplaçament, jo crec que és un bon lloc”, ha remarcat Marsol.

Tot i això, de terminis encara no se’n sap res. Òbviament, perquè encara no s’ha pres cap decisió definitiva. Mentre, el projecte de l’estadi comunal, del qual es tenia un avantprojecte, continua parat. En aquest sentit, Marsol ha indicat que es podria portar endavant el que es tenia planejat amb l’arquitecte, malgrat que s’haurien de fer algunes modificacions per poder encabir el multifuncional tal com s’ha vist a l’estudi de volumetries. Però, ha insistit també a dir que queda que Govern es decanti per un lloc o altre, encara que sembla que tot està bastant clar i encaminat.

Així mateix, tenir la relativa certesa de què el multifuncional pot anar a l’estadi comunal obri un nou meló. Què passa de cara als Jocs dels Petits Estats de 2025? En aquest sentit, Marsol no s’ha mostrat gaire preocupada. “Pot passar que hi hagi un problema amb la pista d’atletisme per a aquest esdeveniment, potser s’haurà de buscar un pla B”. Però, també ha plantejat la possibilitat que, per al moment en què arribin, la fase ja estigui acabada i s’hi puguin emplaçar allà. Amb això i tot, Marsol no ha descartat que, en cas de no estar disponible la pista, s’hagi de buscar una alternativa que podria haver de ser fora d’Andorra. “Jo crec que encara hi ha possibilitat (de tenir-la enllestida), crec que encara tot és possible, ara és difícil valorar-ho i penso que Govern s’haurà de manifestar aviat al respecte i nosaltres podrem posar fil a l’agulla amb el nostre projecte”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending