Enxampen un cotxe andorrà superant de 90 quilòmetres el màxim permès a l’autovia A-2

Els radars dels mossos han caçat un Mercedes AMG que circulava entre Igualada i Cervera a 211 quilòmetres l’hora quan només podria anar a 120

-
-
Els radars dels mossos d’esquadra han caçat en l’autovia A-2, entre Igualada i Cervera, un vehicle matriculat al Principat que circulava 90 quilòmetres per sobre del límit màxim permès en aquell tram de la carretera. La policia catalana ha denunciat penalment el suposat conducte del vehicle, un Mercedes AMG de color negre.

L’enxampada es va produir aquest dilluns poc abans del punt del migdia al punt quilomètric 527 de l’esmentada via. El cotxe circulava pel carril més proper a la mitjana, és a dir, el tercer començant per la dreta. Al tram per on passava el límit màxim establert està fixat en 120 quilòmetres l’hora i el vehicle andorrà anava, segons que va marcar el cinemòmetre de la policia catalana, a 211 quilòmetres l’hora.

A Igualada s'ha fet aturar el vehicle i en aquell moment s'ha comunicat al conductor la denúncia penal que se li formulava. En properes setmanes s'haurà de presentar en un jutjat de Cervera per saber de què se l'acusa i, probablement, per proposar-li un judici ràpid.

 

D’altra banda, aquest dimarts, la mateixa policia catalana tenia muntat un control a l’altura del municipi dels Prats de Rei, a prop d’Igualada, en una de les rutes que usen vehicles andorrans per desplaçar-se fins a Barcelona. El control en qüestió tenia com a principal missió aturar cotxes del Principat per comprovar si tenien alguna sanció pendent. Si és el cas, es fa abonar el deute sota risc que el vehicle quedi immobilitzat.

Comentaris (7)

Trending