Enxampen tres caçadors furtius que van matar un cabirol de nit i en ple confinament

La policia va controlar els tres homes quan ja s’escapaven i els banders els han obert un expedient sancionador per una infracció molt greu

-
-
La cooperació entre els banders i la policia ha permès enxampar aquesta matinada a Ordino tres caçadors furtius que havien abatut de nit i en ple confinament un cabirol. Els agents uniformats han controlat els tres homes mentre que els agents del cos rural han obert un expedient sancionador per una infracció molt greu que, de ben segur, acabarà amb la multa econòmica més alta que preveu la normativa i la retirada del permís de caça, de tenir-lo, per un període de tres anys.

L’actuació s’ha iniciat després que un ciutadà, veient una il·luminació que no era normal, ha alertat els cossos de seguretat. El veí en qüestió ha vist amb sorpresa la potent il·luminació dels fars i, alhora, segons algunes fonts, ha sentit els trets, que s'haurien produït en terme de Llorts. Quan la policia ha arribat al lloc dels fets, els tres furtius ja havien iniciat la fugida. Però els agents, després d’una recerca, els han aconseguit localitzar.

Els caçadors, tres persones al tomb de la trentena d'anys i vestits de camuflatge, havien marxat direcció Ordino. Allí els han controlat després d'una petita persecució i els han comissat un rifle i altres elements que duien per fer la batuda, com prismàtics i llanternes. Alhora, els banders s’han fet càrrec de la qüestió administrativa derivada de l’incompliment de les normatives en matèria cinegètica.

 

 

Comentaris (15)

Trending