Enxampen dos homes que pretenien robar perfums en plena avinguda Meritxell

Un agent fora de servei va sospitar dels individus i altres policies uniformats van procedir a controlar els sospitosos abans d’expulsar-los del país

Comentaris

Els agents de policia s'enduen els dos homes i les bosses que duien per 'amagar' el material.
Els agents de policia s'enduen els dos homes i les bosses que duien per 'amagar' el material.
La malfiança d’un agent de policia fora de servei va permetre altres companys controlar dos homes que tenien tota la intenció del món de, com a mínim, robar perfums a l’avinguda Meritxell mateix. L’agent va veure moviments sospitosos en dos turistes i ho va comunicar a altres agents que de seguida es van presentar en les immediacions d’una perfumeria al cèntric vial comercial d’Andorra la Vella.

Amb barret i pantalons curts, talment com un turista més, tots dos homes es feien els despistats. Però quan els agents els van anar a demanar explicacions no van trobar a localitzar-los les bosses folrades típiques per posar-hi productes sense que saltin les alarmes. Eren poc després de les 7 de la tarda. Per prevenció, els uniformats van emmanillar els dos subjectes, encara que formalment no hi va haver detenció.

Se’ls va traslladar al despatx central de la policia per prendre’n les dades i així tenir-los controlats per a qualsevol altra ocasió. Fet aquest tràmit burocràtic, es va procedir a portar-los fins a un dels punts fronterers per complimentar la mesura de foragitament administrativa decretada. Eren dos homes de països de l’Est amb, suposadament, antecedents per petits furts de mercaderia ja en altres indrets. No constava que haguessin actuat abans al Principat.

Comentaris (1)

Trending