Enxampat un resident quan entrava al país amb més de 60 grams de cocaïna

La Batllia ha decretat l’empresonament de l’home, que va ser detingut després de la troballa de la droga en un control rutinari al punt fronterer

-
-
La Batllia de guàrdia ha decretat aquest divendres el processament i ordre d’empresonament d’un resident al Principat que dijous va ser detingut per un delicte contra la salut pública. En un control rutinari, a l’home se li van detectar uns seixanta grams de cocaïna, que van quedar automàticament comissats pels agents que prestaven servei al punt fronterer, que és on hi va haver la detecció i arrest.

Les fonts consultades han assegurat que es tracta, encara que de forma casual però gràcies a la bona feina que es fa als punts fronterers, d’un nou cop al tràfic de drogues a l’interior del país. La droga, segons les fonts, seria d’una notable puresa amb la qual cosa es podien elaborar una bona quantitat de dosis. 

Per ara, no han transcendit gaire detalls més més enllà del fet que el control va ser rutinari i que el delicte contra la salut pública era flagrant, amb la qual cosa el batlle en funcions de guàrdia no va tenir cap dubte, una vegada el detingut va passar a disposició judicial, en enviar-lo provisionalment al centre penitenciari.

Tot just fa un mes, l’11 de novembre, també al punt fronterer hispano-andorrà, i en un control rutinari davant els dubtes que va originar als agents el conductor d’un vehicle matriculat al Principat, es van recuperar també 76 grams de cocaïna. Durant aquest 2018 han estat diverses les actuacions que han permès comissar droga, un fet no sempre habitual ja que en moltes ocasions s’acaba detenint persones en base a intervencions telefòniques i indicis, però sense la confiscació del ‘producte’.

Comentaris

Trending