Ensurt per un vessament de gasoil a la guarderia comunal d'Encamp

Comentaris

Ensurt per un vessament de gasoil a la guarderia comunal d\'Encamp
Ensurt per un vessament de gasoil a la guarderia comunal d\'Encamp

Ensurt a Encamp per una fuita de gasoli a la guarderia comunal ‘Els esquirolets’. El desplegament per posar remei al problema i el soroll que es va ocasionar va ser més greu que el vessament en sí, que els tècnics de manteniment ja haurien resolt i detectat i solucionat l’origen del problema. El fet va ser detectat dissabte pels volts de 2/4 de 2 de la tarda. Sortosament, les tardes de dissabte l’equipament infantil no està obert.

Fonts coneixedores del succés han assegurat que el gasoli que va sobreeixir no va ser gaire i que l’error “hauria pogut passar a qualsevol”. Es tractaria d’una fuita de carburant a la sala de calderes que va obligar a desplaçar-se fins al lloc dels fets agents de la policia, dels bombers, tècnics de manteniment comunal i d’una empresa especialitzada en tasques de recuperació d’aquests tipus de productes.

La caldera és d’allò més moderna i el manteniment era recent, segons les fonts consultades, que han situat el problema en dos fronts un tub i una clau de pas afegit al fet que el dipòsit de desallotjament on abocava no és estanc. D’aquí que acabés filtrant-se el gasoli. La clau de pas es va tancar de seguida que es va detectar el vessament i aquells aparells on es va originar el problema es van substituir o es substituiran en breu. La circumstància més problemàtica és la no estanquitat del dipòsit de seguretat.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.