Ensurt per un vessament de gasoil a la guarderia comunal d'Encamp

Comentaris

Ensurt per un vessament de gasoil a la guarderia comunal d\'Encamp
Ensurt per un vessament de gasoil a la guarderia comunal d\'Encamp

Ensurt a Encamp per una fuita de gasoli a la guarderia comunal ‘Els esquirolets’. El desplegament per posar remei al problema i el soroll que es va ocasionar va ser més greu que el vessament en sí, que els tècnics de manteniment ja haurien resolt i detectat i solucionat l’origen del problema. El fet va ser detectat dissabte pels volts de 2/4 de 2 de la tarda. Sortosament, les tardes de dissabte l’equipament infantil no està obert.

Fonts coneixedores del succés han assegurat que el gasoli que va sobreeixir no va ser gaire i que l’error “hauria pogut passar a qualsevol”. Es tractaria d’una fuita de carburant a la sala de calderes que va obligar a desplaçar-se fins al lloc dels fets agents de la policia, dels bombers, tècnics de manteniment comunal i d’una empresa especialitzada en tasques de recuperació d’aquests tipus de productes.

La caldera és d’allò més moderna i el manteniment era recent, segons les fonts consultades, que han situat el problema en dos fronts un tub i una clau de pas afegit al fet que el dipòsit de desallotjament on abocava no és estanc. D’aquí que acabés filtrant-se el gasoli. La clau de pas es va tancar de seguida que es va detectar el vessament i aquells aparells on es va originar el problema es van substituir o es substituiran en breu. La circumstància més problemàtica és la no estanquitat del dipòsit de seguretat.

Comentaris

Trending