En Comú proposa un espai polivalent autogestionat pels joves d’Andorra la Vella

La instal•lació, tipus nau, permetria diferents activitats com ara assajos de grups de música, tallers de cuina o altres

Els candidats d'En Comú, al costat de l'Institut de la Margineda.
Els candidats d'En Comú, al costat de l'Institut de la Margineda.

La candidatura d’En Comú per Andorra la Vella vol impulsar la creació d’un espai polivalent autogestionat pels joves de la parròquia. Seran ells els qui decideixin quines activitats hi fan. Així ho ha explicat la numero 12 de la llista, Marta Pons.

“Ells decidiran les activitats que s’hi faran, segons les seves necessitats”, ha indicat. També ha avançat que l’espai “serà de tipus nau, de lliure accés i cobert”. Com a exemple de coses que s’hi podrien fer hi ha assajos de grups de música, tallers de cuina o jugar al billar o al futbolí. Segons Pons, permetria complementar els serveis que ja s’ofereixen a la Central, equipament ubicat al parc Central.

El que no ha volgut detallar Pons és la ubicació exacta de l’espai. I és que, encara s’estaria estudiant. Això sí, seria un lloc el més cèntric possible i, de fet, la decisió final també s’acabarà prenent en funció del que demani el jovent.

Etiquetes

Comentaris

Trending