En Comú per Ordino seguirà millorant el transport parroquial per incentivar-ne el seu ús

Herver anuncia que s'implantaran les noves tecnologies a les parades

Escabrós, Herver i Duró aquest dilluns a Ordino.
Escabrós, Herver i Duró aquest dilluns a Ordino.
El transport públic parroquial d’Ordino ha viscut aquest mandat un impuls molt destacat. Tal com ha recordat el número 5 de la candidatura d’En Comú per Ordino, Xavier Herver, s’ha definit i aplicat un pla estratègic de transport que ha comportat la unificació i embelliment de les parades d’autobús, la millora de les freqüències de pas i una rebaixa molt considerable de les tarifes, fins als 20 cèntims.

Totes aquestes accions cercaven, segons els candidats, han aconseguit l’objectiu de fomentar el transport públic en detriment del vehicle privat. En Comú per Ordino ha refermat aquest dilluns el compromís de seguir treballant en aquesta línia, per tal d’incentivar encara més la utilització del transport parroquial.

Per exemple, ha detallat Herver, s’implantaran les noves tecnologies a les parades, seguint la línia del que s’ha fet amb la marquesina de davant del Centre Esportiu d’Ordino (que, per la gran afluència que rep, és més gran que la resta). A almenys una marquesina de cada poble de la parròquia s’hi posaran pantalles d’informació, servei de geolocalització dels autobusos, freqüències horàries i carregadors per a telèfons mòbils. Tot de comoditats per evitar esperes, o perquè almenys no siguin tan llargues, ha plantejat Herver, que ha fet aquestes declaracions acompanyat del número 3 de la llista, Samuel Duró, i el número 10, Antoni Escabrós.

En total, a la parròquia s’han renovat una trentena de marquesines. “Ara estem a la recta final” del pla estratègic, ha explicat Herver.

Comentaris (1)

Trending