Empresonat un jove 'rapper' belga acusat d'haver violat una turista del mateix país al Pas

Comentaris

Empresonat un jove \'rapper\' belga acusat d\'haver violat una turista del mateix país al Pas
Empresonat un jove \'rapper\' belga acusat d\'haver violat una turista del mateix país al Pas

Un jove ‘rapper' belga fa estada a la presó des de dijous de la setmana passada acusat d’haver abusat sexualment d’una altra turista del mateix país. El fet que la noia estigués clarament sota els efectes de l’alcohol en el moment dels fets va ser un element determinant perquè la Batllia de guàrdia decretés l’empresonament provisional del noi, de 22 anys.

Tant l’acusat com la víctima de la suposada agressió sexual estaven passant uns dies de festa al Pas de la Casa. Durant la setmana passada van coincidir a la població encampadana diversos grups de joves de Bèlgica. La detenció es va produir dimarts a quarts de dues del migdia com a resultat d’una denúncia prèvia de la noia, que va posar el fet del qual suposadament havia estat víctima en coneixement de la policia unes hores després d’haver succeït. 

Els agents no van trigar massa en localitzar el jove sospitós, relativament conegut en ambients musicals del seu país. El jove va negar en tot moment que hagués abusat de la noia. Sempre va explicar que les relacions sexuals havien estat consentides. Però davant la versió de la noia, d’una edat similar, i el fet que la víctima anava passada de voltes per la ingestió d’alcohol, el batlle va considerar que el jove acusat havia fet valdre, justament, la nul·la oposició que la noia podia presentar donat a l’estat d’embriaguesa en què es trobava.

Comentaris

Trending