Vallnord – Pal Arinsal tanca la temporada d’estiu superant els ingressos de 2019

L’estació ha estat oberta els 99 dies que s’havien previst, i ha generat 2,3 milions, que són un 15% més que fa dos anys, i un 43% més que en el 2020

Uns nens aquest estiu al Mountain park de Vallnord
Uns nens aquest estiu al Mountain park de Vallnord

Vallnord – Pal Arinsal ha tancat amb xifres que són pràcticament rècord. EMAP afirma que s’han superat els objectius que s’havien posat per a la temporada d’estiu. Els ingressos generats han sigut 2,3 milions d’euros, un 15% més que la temporada 2019, quan es va acollir la copa del Món UCI de BTT, i un 43% més que en el 2020.  L’ocupació també ha sigut clau, amb 74.708 clients en els diferents serveis de l’estació.

Segons indiquen, els increments més importants de facturació s’ha notat a Snowplus, amb un 79% i a les activitats del Mountain Park, amb el 54%. És La primera vegada en la història, tot tenint en compte l’atípica que va ser la temporada 2020-2021, en que s’iguala el percentatge de facturació entre estiu i hivern, sent del 50/50 i convertint-se en rècord. Així mateix, les reserves online també han tingut una pujada del 87% respecte al 2019.

Aquest any, la meteorologia ha permès que es pugui obrir els 99 dies que es tenia previst, i s’han pogut realitzar els esdeveniments estipulats durant els caps de setmana, amb més de 5.000 participants en total. Pel que fa a la restauració, s’han tingut 20.000 clients, tenint un increment del 5%. Concretament, ha destacat el Coll de la Botella, amb 7.968 visitants.

Així mateix, el Refugi del Comapedrosa ha respectat el 100% el seu calendari, amb un total de 130 dies d’obertura, des del quatre de juny fins al dotze d’octubre. En total, més de 5.000 persones han gaudit dels serveis de restauració durant tot l’estiu, de les quals més de mil persones han pernoctat, un increment del 103% respecte al 2020.

Les tres novetats que s’han destacat des de l’estació, “malgrat ser una temporada sense grans inversions”, ha sigut el nou circuit de la Copa del Món de DHI, amb punt de sortida al Pic del Cubil i que serà l’estrena per al proper campionat. En segon lloc, la construcció de dos nous circuits d’e-Bike. Finalment, el simulador d’esquí. Per a la temporada d’hivern s’espera obrir el tres de desembre i tenir 137 dies d’esquí.

Etiquetes

Comentaris

Trending